Home Nieuws Hans Westerhof over vormcrisis Lozano: ‘Een gesprekje kan wonderen doen’

Hans Westerhof over vormcrisis Lozano: ‘Een gesprekje kan wonderen doen’

480
0

PSV zou er god aan doen even met Lozano te zitten voor een gesprekje. De club hoeft zich geen zorgen te maken om de tijdelijke vormcrisis van de parel van PSV.

Dit zegt Hans Westerhof in gesprek met diverse media naar aanleiding van de mindere periode van Hirving Lozano. De voormalige technisch directeur van Pachuca en oud trainer van PSV, vindt dat de club het vertrouwen in de Mexicaan niet te snel moet verliezen.

Nadat hij geblesseerd uitviel tegen FC Groningen, miste Lozano de wedstrijd tegen Fortuna Sittard en liet hij geen onuitwisbare indruk achter tegen FC Utrecht en sc Heerenveen. De slecht spelende Mexicaan werd zelfs al na drie kwartier gewisseld.

Ook bij zijn oude club had de vleugelaanvaller wel eens kleine terugvallen, blijkt uit het verhaal van Westerhof. “In Mexico werd hij vaak na een paar goals enorm opgehemeld en zodra het iets minder ging, wilde hij zich soms te graag bewijzen”, weet Westerhof nog.

Westerhof denkt dat het goed zal zijn om een gesprekje met de Mexicaan aan te knopen. “Ik heb vroeger al vaker met hem doorgenomen dat vorm iets is van golfbewegingen.” Volgens Westerhof zou Lozano een voorbeeld kunnen nemen aan de houding van Erick Gutiérrez. “Wat dat betreft kan hij veel leren van Erick. Hij kijkt altijd heel realistisch naar zijn eigen carrière en begrijpt ook waarom hij nu niet speelt bij PSV.”

 


Vorig artikelRomero terug in Eindhoven
Volgend artikelAfscheid van PSV ‘met pijn in het hart’: ‘Geweldige staf, club en mensen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in