Afscheid van PSV 'met pijn in het hart': 'Geweldige staf, club en mensen'

Afscheid van PSV 'met pijn in het hart': 'Geweldige staf, club en mensen'

19-02-2019 12:53 Laatste update: 14:59
29

Jong PSV-trainer Dennis Haar verlaat de club aan het eind van het seizoen met pijn in het hart. De 42-jarige trainer gaat volgend seizoen als assistent-trainer aan de slag bij FC Utrecht.

"Je weet als trainer dat er op een gegeven moment dingen op je pad komen. Aan carrièreplanning heb ik eigenlijk nooit gedaan. Dit kwam voorbij, met ook in gedachten dat ik al een aantal jaar samen met John van den Brom heb gewerkt bij AZ", vertelt Haar, die sinds de zomer van 2017 werkzaam was in Eindhoven, voor de camera van PSV TV.

Wedden

Meer odds

In de Domstad wordt hij met Van den Brom herenigd. "Dit was voor mij weer iets wat op mijn pad kwam, waarvan ik dacht: dit vind ik een mooie uitdaging, zoals ik die ook bij PSV had destijds. Dan is het eigenlijk een kwestie van gevoel, wat plussen en minnen tegen elkaar wegstrepen."

"Ik ga met toch wel met pijn in mijn hart aan het eind van het seizoen weg", erkent Haar. "Ik heb het hier wel naar mijn zin: een geweldige staf, geweldige club, geweldige mensen. Maar op gevoel denk ik: tijd voor een andere uitdaging. En dat is FC Utrecht geworden."