Home Nieuws De Boer: ‘Lozano was altijd al een spelbreker, in de zin dat...

De Boer: ‘Lozano was altijd al een spelbreker, in de zin dat je hem een beetje moet paaien’

60
0

Hirving Lozano moet het momenteel even ontgelden wat zijn prestaties aangaan. De Mexicaanse PSV’er lijkt even kop van jut nu PSV het ene gelijke spel met het andere gelijke spel afwisselt.

De analisten van Natafelen trekken al snel de vergelijking met Romario, die ook weleens wat steken liet vallen wat de verdedigende arbeid aangaat. Lozano wordt momenteel bekritiseerd nadat hij in de rust van het duel met sc Heerenveen werd gewisseld. Mark van Bommel verklaarde na afloop dat Lozano niet deed wat de staf van hem vroeg.

“Lozano was altijd al een spelbreker, in de zin dat je hem een beetje moet paaien”, zegt De Boer bij Natafelen op FOX Sports. “Als het goed gaat accepteren ze het. Dat deden ze vroeger met Romario ook. Die deed niets, maar als hij vijf goals maakte was het prima. Als het even niet gaat en je doet ook je verdedigende werk niet, dan wordt het lastig.”

Ronald de Boer wijst ook naar Gastón Pereiro. “Pereiro is ook zo’n jongen. Hij zal wel de intentie hebben om mee te verdedigen, maar die doet dat ook geen negentig minuten.” Wilem Vissers van de Volkskrant gaf aan niet te begrijpen waarom Pereiro werd gewisseld in Heerenveen. De stylist uit Uruguay heeft volgens Vissers de gave om elke bal goed te leggen en daarmee Luuk de Jong altijd te kunnen bereiken om iets te forceren.

De Boer verwacht dat het allemaal wel weer in orde komt met Lozano. “Dat werkt toch een beetje na bij deze spelers, want je speelt weer gelijk. Dat doet pijn. Hij wil natuurlijk altijd winnen.”


Vorig artikelSamenvatting Jong PSV – FC Twente
Volgend artikelSam Lammer denkt aan extra seizoen in Heerenveen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in