Joël Piroe in het duel met FC Twente. Hij is de aanvoerder van Jong PSV. © BSR Agency

Jong PSV plaagt FC Twente wel,
maar prikt niet: ‘Ook discutabele momenten’

Jong PSV kon maandagavond wel mee met FC Twente, maar dat was op het scorebord niet zichtbaar. 

  1. PSV kan er nog altijd een uniek seizoen van maken en wordt bij een titel in alle gevallen gehuldigd op deze dag
    PREMIUM

    PSV kan er nog altijd een uniek seizoen van maken en wordt bij een titel in alle gevallen gehuldigd op deze dag

    PSV hervat zaterdag de strijd in de eredivisie met een thuiswedstrijd tegen nummer achttien Vitesse. De ploeg van Peter Bosz kan bij een zege op ‘matchpoint’ in de nationale competitie komen, al moet Feyenoord dan wel punten laten liggen. Wint PSV nog twee keer achtereen, dan is een titel pas een feit als de Rotterdammers een keer niet hebben gewonnen. Hoe uniek kan het seizoen de komende vijf duels nog worden voor PSV?
    Eindhoven
  2. Hoe bang moeten we zijn om ernstig ziek te worden? ‘Een deel van onze gezondheid hebben we zelf in de hand’
    PREMIUM

    Hoe bang moeten we zijn om ernstig ziek te worden? ‘Een deel van onze gezondheid hebben we zelf in de hand’

    Het lijkt wel alsof we steeds zieker worden. Bijna zestig procent van de Nederlanders kampt met een chronische aandoening. Toch is er ook goed nieuws: steeds meer aandoeningen zijn beter te behandelen of zelfs te voorkomen. Daarnaast is er ook veel wat we zelf kunnen doen om het risico op ernstige ziektes te verkleinen. Een huisarts, kankeronderzoeker en immunoloog over hoe reëel het is om angstig te zijn.
  3. Peter Bosz hoorde in restaurant dat Feyenoord punten verspeelde en zit niet met bizarre statistiek: ‘Jullie weten hoe ik ernaar kijk’
    PREMIUM

    Peter Bosz hoorde in restaurant dat Feyenoord punten verspeelde en zit niet met bizarre statistiek: ‘Jullie weten hoe ik ernaar kijk’

    PSV kreeg donderdagavond prima nieuws in de titelrace met Feyenoord, die misschien wel geen titelrace meer is. De Rotterdammers zagen het toch al dunne lijntje met PSV bijna breken door een gelijkspel bij nummer laatst FC Volendam. ,,Dat betekent dat wij twee punten dichter bij de titel zijn, maar we zijn er nog niet”, aldus trainer Peter Bosz.
    Eindhoven