Mark van Bommel
Volledig scherm
Mark van Bommel © BSR Agency

PSV is na de winterstop ‘niet ingekakt’, vindt Mark van Bommel

Hoewel Mark van Bommel begrijpt dat de perceptie niet overal zo is, vertelt zijn gevoel hem dat PSV na de winterstop beter speelt dan voor de winterstop. ,,Voor het oog lijkt het wat meer alsof wij in fases de wedstrijd weggeven, maar voor mijn gevoel spelen we zelfs beter dan voor de winter.”

  1. Het is niet meer de vraag of PSV kampioen wordt, maar wanneer (en waarom dat dikverdiend is)
    PREMIUM
    met video

    Het is niet meer de vraag of PSV kampioen wordt, maar wanneer (en waarom dat dikver­diend is)

    ,,PSV wordt kampioen”, zongen de supporters van PSV op de Oost-tribune, zaterdagavond in het Philips Stadion in Eindhoven. In gedachten zagen ze hun idolen al op het bordes van het Stadhuisplein schitteren, later deze maand of in mei. PSV pakte ondertussen de 25ste zege in de eredivisie van dit seizoen en vertoonde weer tekenen van de machtige machine die eerder dit seizoen over elke tegenstander heen wist te walsen. AZ ging genadeloos en met 5-1 over de knie.
    Eindhoven
  2. Dit heeft PSV nog nodig voor de titel en hier kan het gebeuren: zes of zeven punten is normaal gesproken genoeg
    PREMIUM

    Dit heeft PSV nog nodig voor de titel en hier kan het gebeuren: zes of zeven punten is normaal gesproken genoeg

    PSV speelt dit seizoen nog vijf duels in de eredivisie en is al dicht bij het landskampioenschap. De formatie van Peter Bosz moet zeven punten uit die resterende wedstrijden zien te halen om honderd procent zekerheid te hebben. Dat lijkt niet bepaald een onmogelijke opgave, in een programma waarin PSV nog thuis speelt tegen Vitesse, Sparta en RKC en uit nog bij sc Heerenveen en Fortuna Sittard moet aantreden.
    Eindhoven
  3. Peter Bosz is blij dat PSV weer een mooie stap heeft gezet en vertelt over Schouten, Uneken, Ramalho en Bakayoko
    PREMIUM
    met video

    Peter Bosz is blij dat PSV weer een mooie stap heeft gezet en vertelt over Schouten, Uneken, Ramalho en Bakayoko

    PSV-trainer Peter Bosz zag PSV zaterdagavond met 5-1 winnen van AZ en is met zijn ploeg weer wat dichter bij het kampioenschap. Twee keer winnen in de laatste vijf wedstrijden is waarschijnlijk genoeg om de titel te pakken. ,,We moeten nog een paar potjes winnen, maar staan er zeker goed voor”, beaamde Bosz. Hij besprak de prestaties van zijn spelers na afloop met de pers.
    Eindhoven