Home Nieuws ‘Adam Maher is een voorbeeld voor Bart Ramselaar’

‘Adam Maher is een voorbeeld voor Bart Ramselaar’

55
0

Bart Ramselaar zou volgens Aad de Mos het pad van Adam Maher moeten bewandelen. Dit zegt de analist in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

“Hij is international geweest en ik snap wel dat hij nu bij PSV is gebleven”, zegt De Mos in de regionale krant. “Hij kan wel naar NAC of Sint-Truiden gaan, maar in het kader van carrièreplanning lijkt me dat niet logisch. Het heeft waarschijnlijk ook met de financiën te maken. Ramselaar laat zien dat hij niet in paniek raakt, hoopt misschien nog op een kans en wil denk ik nog wel een keer op die platte kar staan.”

Volgens De Mos dient Adam Maher als voorbeeld voor Ramselaar. Wat de Mos exact bedoeld is niet helemaal duidelijk want de carrière van Maher bevindt zich ondanks een tweetal redelijke maanden dit huidige seizoen, al jaren in een neerwaartse spiraal. “Als hij op een wat lager niveau gaat spelen, kan hij dat beter vanaf de voorbereiding in juli doen. Adam Maher haalt nu bij AZ ook weer zijn niveau.”

De Mos heeft niet altijd voorspellende gaven want zijn visie op de capaciteiten van verdediger Armando Obispo lijken vooralsnog weinig hout te snijden. De analist noemde Obispo enkele jaren geleden nog ‘het grootste talent van de Herdang’ en ‘beter dan Matthijs de Ligt’, maar de verdediger heeft ‘meer tijd nodig dan gedacht’. Ook voor hem lijkt verhuur een goede optie. “Verloren tijd is het nu voor hen zeker niet, omdat ze met topspelers trainen.”

Ook Dante Rigo lijkt niet heel veel perspectief bij PSV te hebben.  “Rigo heeft een beetje de pech dat Pablo Rosario en Jorrit Hendrix ook nog relatief jong zijn en voldoen. Hij wordt eigenlijk geblokkeerd en zal wel een keertje verhuurd gaan worden, zoals Sam Lammers nu.”

 


Vorig artikelDe metamorfose van de Herdgang
Volgend artikelPSV naar Heerenveen: al zes jaar niet gewonnen in Friesland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in