Transparent
Inloggen
Sluiten

NAC bevestigt: Ramon Pascal Lundqvist vertrekt naar Breda

17 januari 2019 19:19 - NAC.nl

NAC Breda heeft de komst van Ramon Pascal Lundqvist bevestigd. De Zweedse middenvelder is overgenomen van PSV en heeft in Breda een contract getekend voor 2,5 jaar. Lundqvist kwam in 2013 in de jeugdopleiding van PSV terecht en debuteerde in september 2016 in de Eredivisie. Mede vanwege enkele zware blessures wist hij nooit door te breken, waardoor hij zijn wedstrijden voornamelijk voor Jong PSV speelde. Uiteindelijk kwam hij tot zes invalbeurten in het eerst elftal.

Op de website van NAC geeft Lundqvist aan blij te zijn met zijn transfer. "Het is voor mij mooi dat het rond is gekomen met NAC. Er was wat interesse van andere clubs, maar ik heb met mijn hart voor NAC gekozen", aldus de Zweed. "Ik ben nu op het moment aangekomen in mijn carrière dat ik zoveel mogelijk wedstrijden op het hoogste niveau wil spelen. In Breda zie ik veel kansen om mezelf te ontwikkelen en kan niet wachten om mijn steentje bij te dragen aan de prestaties van het elftal."

Meer op NAC.nl




Tags

nac lundqvist pascal aangekomen eredivisie jong steentje zweed

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Op de een of andere manier had ik bij hem het idee dat hij het tot PSV-1 ging schoppen. Succes bij NAC!
+2/-1

 
5 jaar geleden
Dat idee had ik ook! Jammer van de blessures die hij opgelopen heeft, succes bij NAC!
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato hendrikus izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage