Mauro Júnior, hier op archiefbeeld in actie tegen Club Brugge.
Volledig scherm
Mauro Júnior, hier op archiefbeeld in actie tegen Club Brugge. © BELGA

Jong PSV boekt remise tegen beloften Manchester United

Jong PSV moet afwachten of de ploeg erin is geslaagd om de volgende ronde in het toernooi om de Premier League International Cup te bereiken. De kans daarop lijkt niet groot. 

  1. Er is een last van PSV’er Isaac Babadi afgevallen, die schakelt tussen deze twee extremen: ‘Dit is een beetje de wereld waarin ik leef’
    PREMIUM
    INTERVIEW

    Er is een last van PSV’er Isaac Babadi afgevallen, die schakelt tussen deze twee extremen: ‘Dit is een beetje de wereld waarin ik leef’

    Het contrast kon bijna niet groter. Vorige week stond Isaac Babadi met PSV te knokken om de kwartfinales van de Champions League te bereiken. Gisteravond wachtte na de strijd bij de ‘gelbe Wand’ de gele muur van de Langeleegte. Een plek waar de geest van het betaald voetbal nog wel rondwaart, voelt zelfs de jonge Babadi. ,,Er is een last van me afgevallen.”
    Eindhoven
  2. De eerste PSV-kampioenstattoo staat op het been van Kale Frits: ‘PSV gaat dit afmaken’
    PREMIUM
    met video

    De eerste PS­V-kampioen­stat­too staat op het been van Kale Frits: ‘PSV gaat dit afmaken’

    Hij kijkt niet op een plaatje meer of minder op zijn lichaam, Frits Bovers. De zestiger is onder PSV-supporters zo bekend dat iedereen hem kent als ‘Kale Frits’, vroeger jarenlang een van de zwaarste jongens van de Eindhovense club. Woensdagavond liet hij de eerste kampioenstattoo van PSV voor dit seizoen op zijn been zetten. Met acht duels te gaan en tien punten voorsprong is het appeltje-eitje, denkt hij.
    Eindhoven