Home Nieuws Analist Gert-Jan Verbeek verwacht nieuwe landstitel voor PSV

Analist Gert-Jan Verbeek verwacht nieuwe landstitel voor PSV

40
0

Gertjan Verbeek blijft bij zijn eerdere voorspelling wat de race om de landstitel aangaat. Het sterke collectief van PSV gaat de doorslag geven.

De clubloze analist denkt dat Ajax dus opnieuw naast de titel zal grijpen. De trainer en analist wijst PSV aan als landskampioen voor seizoen 2019-2019.

“Ajax grijpt naast de titel”, voorspelt Verbeek in gesprek met het AD Sportwereld. “Aan het begin van het seizoen was PSV voor mij de favoriet en daar blijf ik bij. Het sterke collectief maakt ze in Nederland bijna onverslaanbaar. Ze trekken ook vaak moeizame wedstrijden over de streep. Ajax heeft ook een hecht team, maar moet het iets meer hebben van individuele kwaliteit.”

“Toch moet je altijd een slag om de arm houden”, zegt Verbeek over de spannende titelstrijd. “Er kunnen deze maand immers altijd nog mutaties plaatsvinden in de transferperiode.”

Ook de beker gaat aan Ajax voorbij, zo verwacht Verbeek. “Feyenoord heeft alleen de beker nog om voor te spelen. Ze kunnen zich nu volledig richten op dat toernooi, waarin ze de laatste jaren vaak goed voor de dag komen. Daarnaast heeft Feyenoord natuurlijk altijd het thuisvoordeel bij een mogelijke finale.”


Vorig artikelNieuwe huldiging in het Philips Stadion voor Michael van Gerwen
Volgend artikelSamenvatting Manchester United U23 – Jong PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in