Jong PSV-uitblinker Lundqvist tweede versterking NAC

Reacties

NAC Breda kan per direct beschikken over Ramon Pascal Lundqvist. De 21-jarige Zweed komt over van PSV, waar hij sinds 2013 onder contract stond, en kan zondag in de Brabantse derby tegen Willem II bij de hervatting van de Eredivisie wellicht al zijn eerste minuten maken. Lundqvist tekent voor tweeënhalf jaar. 

Jong PSV-uitblinker Lundqvist tweede versterking NAC

Vorige week meldde VI al dat NAC hoopte op Lundqvist. Nu hebben bronnen ook bevestigd dat de aanvallende middenvelder definitief overstapt naar de provinciegenoot van PSV, waar hij transfervrij mocht vertrekken. De Zweedse jeugdinternational behoorde dit seizoen met zeven goals en zes assists in de Keuken Kampioen Divisie steevast tot de uitblinkers bij Jong PSV, maar een doorbraak in het eerste elftal zat er niet in. En dus mag hij bij NAC voor zijn kans in de Eredivisie gaan.

Voor NAC is Lundqvist na de van Vitesse gehuurde Khalid Karami de tweede winterversterking. Linksachter Alex Gersbach kan de derde nieuweling worden. Momenteel vertoeft hij met de nationale ploeg van Australië op het toernooi om de Azië Cup. Pas daarna zullen de laatste details omtrent de overgang afgerond worden. Gersbach, die sinds de zomer slechts mondjesmaat in actie kwam voor de Noorse kampioen Rosenborg BK, kan een meerjarig contract ondertekenen in Breda.

Een vooruitblik op de degradatiestrijd in de Eredivisie
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.