Update: PSV huldigt wereldkampioen Van Gerwen in rust van topper tegen Feyenoord

Update: PSV huldigt wereldkampioen Van Gerwen in rust van topper tegen Feyenoord

21-02-2019 14:05 Laatste update: 14:07
168

Michael van Gerwen kan zich opmaken voor een huldiging in het Philips Stadion. PSV wil de 29-jarige darter in het zonnetje zetten vanwege zijn wereldtitel.

Dat laat een woordvoerder van PSV weten aan De Telegraaf. Van Gerwen won op de eerste dag van 2019 het WK Darts door in de finale Michael Smith te verslaan. Dat gaat niet onopgemerkt voorbij in Eindhoven.

"Dat gaan we inplannen", aldus een woordvoerder van PSV over de huldiging van Van Gerwen. "De datum is nog onbekend." De topdarter won op nieuwjaarsdag zijn derde Waddell Trophy. Eerder was hij in 2014 en 2017 de beste van de wereld.

Het is geen geheim dat Van Gerwen groot fan is van PSV. Hij zit regelmatig op de tribune van het Philips Stadion en heeft goed contact met enkele spelers, onder wie doelman Jeroen Zoet en aanvoerder Luuk de Jong.

Update 21/02, 14:05 uur: PSV zal darter Michael van Gerwen zondag in de rust van de topper tegen Feyenoord huldigen voor het binnenhalen van de wereldtitel. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Het was al langer bekend dat de darter, die fan is van PSV, in het zonnetje zou worden gezet.