Schietpartij de bij De Aftrap. © Bert Jansen

Supporterscafé De Aftrap Eindhoven weer gewoon open

EINDHOVEN - Supporterscafé De Aftrap gaat zondag gewoon open bij de eerste wedstrijd van PSV na de winterstop. Er zijn het café geen beperkingen opgelegd na de vecht- en schietpartij op zaterdag 22 december. Uitbater Erwin de Kruijff zegt dat het ook niet nodig is om speciale maatregelen te treffen.

  1. Rood-Wit V niet blij met oordeel KNVB over gestaakt duel: ‘Een bittere uitspraak voor ons’
    PREMIUM

    Rood-Wit V niet blij met oordeel KNVB over gestaakt duel: ‘Een bittere uitspraak voor ons’

    Derdeklasser Rood-Wit V is bepaald niet gelukkig met het verdict van de KNVB over de gestaakte thuiswedstrijd tegen Nijnsel. Het duel op sportpark De Korze in Veldhoven werd op zondag 7 april door arbiter Tirions in de 72ste minuut bij een 2-2 stand afgebroken, omdat hij zich bedreigd voelde. Rood-Wit V-speler Bart van de Looij kreeg daar een rode kaart voor, maar dat is nu omgezet in een gele prent omdat de bedreiging volgens de KNVB onvoldoende is bewezen.
    Veldhoven
  2. Hoe bang moeten we zijn om ernstig ziek te worden? ‘Een deel van onze gezondheid hebben we zelf in de hand’
    PREMIUM

    Hoe bang moeten we zijn om ernstig ziek te worden? ‘Een deel van onze gezondheid hebben we zelf in de hand’

    Het lijkt wel alsof we steeds zieker worden. Bijna zestig procent van de Nederlanders kampt met een chronische aandoening. Toch is er ook goed nieuws: steeds meer aandoeningen zijn beter te behandelen of zelfs te voorkomen. Daarnaast is er ook veel wat we zelf kunnen doen om het risico op ernstige ziektes te verkleinen. Een huisarts, kankeronderzoeker en immunoloog over hoe reëel het is om angstig te zijn.