Cody Gakpo.
Volledig scherm
Cody Gakpo. © Thomas Bakker

PSV-belofte Cody Gakpo ontvangt kampioensschild voor ‘Beste Talent’ van de tweede periode

De goede vorm van Cody Gakpo is beloond met een individuele onderscheiding. De uitblinker van Jong PSV is verkozen tot beste talent van de tweede periode in de Keuken Kampioen Divisie. De 19-jarige aanvaller ontvangt een bronzen kampioensschild als prijs.

  1. In een belabberde wedstrijd gebeurt voor PSV tóch iets heel moois: ‘Mijn moeder zat gelukkig op de tribune’
    PREMIUM

    In een belabberde wedstrijd gebeurt voor PSV tóch iets heel moois: ‘Mijn moeder zat gelukkig op de tribune’

    Over de wedstrijd tegen Jong Ajax van vrijdagavond hoeven we het niet heel lang te hebben. Die was vanuit PSV-perspectief door een 3-0 nederlaag belabberd en zal bijna iedereen in Eindhovense dienst zo snel mogelijk willen vergeten. Bijna iedereen, want de 16-jarige Sami Bouhoudane doet dat nooit meer. Hij werd in het duel in Amsterdam de jongste debutant ooit van PSV in het betaald voetbal.
    Eindhoven
  2. De eerste PSV-kampioenstattoo staat op het been van Kale Frits: ‘PSV gaat dit afmaken’
    PREMIUM
    met video

    De eerste PS­V-kampioen­stat­too staat op het been van Kale Frits: ‘PSV gaat dit afmaken’

    Hij kijkt niet op een plaatje meer of minder op zijn lichaam, Frits Bovers. De zestiger is onder PSV-supporters zo bekend dat iedereen hem kent als ‘Kale Frits’, vroeger jarenlang een van de zwaarste jongens van de Eindhovense club. Woensdagavond liet hij de eerste kampioenstattoo van PSV voor dit seizoen op zijn been zetten. Met acht duels te gaan en tien punten voorsprong is het appeltje-eitje, denkt hij.
    Eindhoven