Home Nieuws Valentijn Driessen: ‘Ik vind Arjen Robben niet een echte PSV speler’

Valentijn Driessen: ‘Ik vind Arjen Robben niet een echte PSV speler’

108
0

Valentijn Driessen denkt dat Arjen Robben komende zomer niet terugkeert naar PSV. 

Vanuit het standpunt dat Hirving Lozano en Steven Bergwijn na dit seizoen vertrekken, zou het een ideaal scenario zijn als Arjen Robben met al zijn ervaring naar PSV zou terugkeren. “Dat zou wel een heel goede zaak zijn als Robben nog voor één jaar die rol kan vervullen. Maar ik vind Robben niet een echte PSV-speler. En ik denk dat het Eindhovense publiek Robben ook geen echte PSV’er vindt”, zegt Driessen in de Podcast van Telesport.

“Hij koketteert altijd met FC Groningen. Daar wil hij ooit naar terug. Waarschijnlijk niet als speler, maar misschien als directeur. Kwalitatief zou Robben natuurlijk makkelijk mee kunnen in de Eredivisie”, vervolgt hij. “Dat hebben we bij Van Persie gezien. Maar ik denk dat Robben gaat voor een grotere uitdaging.”

Waar die uitdaging ligt, is de vraag. “Hij wil niet naar de zandbak en hij wil ook niet naar Australië of Amerika. Al heeft hij Amerika niet helemaal uitgesloten. Een scenario zoals Ronaldo met Juventus, dat toch op het hoogste niveau blijft meedoen. Ik denk dat hij daar op hoopt.”


Vorig artikelJohn de Jong: ‘Younes is niet in beeld bij ons’
Volgend artikelIndividuele prijs Lozano: CONCACAF speler van het jaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in