Home Nieuws John de Jong: ‘Younes is niet in beeld bij ons’

John de Jong: ‘Younes is niet in beeld bij ons’

83
0

Hirving Lozano en Steven Bergwijn zijn aan hun laatste maanden in Eindhoven bezig. De grootste Europese clubs zitten regelmatig voor het duo op de tribune, schrijft De Telegraaf. 

De speculaties en geruchten over de twee toppers geven weer allerlei tegen geruchten. Vooral Lozano wordt in Italië in verband gebracht met een transfer naar Napoli. De naam van Amin Younes valt daarbij. Een naam die bepaald geen goede gevoelens weet op te roepen bij de PSV achterban.

“Het is niet mijn gewoonte om op allerlei namen en geruchten te reageren, maar voor deze keer wil ik wel zeggen dat Younes niet in beeld is bij ons”, zegt De Jong in het Algemeen Dagblad.

“Het is fijn dat we nu in de winter kunnen zeggen: we doen het niet. Dat was vorig jaar wel anders met Jürgen”, zegt td De Jong in De Telegraaf over de transfer van Locadia naar Brighton & Hove Albion.

“Ik heb natuurlijk al een jaar of tien achter de schermen gewerkt en er verschijnt ongelooflijk veel flauwekul in de media. Het is niet mijn gewoonte om op allerlei namen en geruchten te reageren, maar voor deze keer wil ik wel zeggen dat Younes niet in beeld is bij ons”, zegt De Jong tegen het Eindhovens Dagblad. Hij benadrukte ook nog maar eens dat Lozano deze winter zeker in Eindhoven blijft, ook al zijn geruchten over de Mexicaan. “Dan drukken we die stroom bij deze een keer de kop in.”


Vorig artikel‘Wij hebben Ronaldo expres op Schiphol laten landen, om Ajax te pesten’
Volgend artikelValentijn Driessen: ‘Ik vind Arjen Robben niet een echte PSV speler’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in