Kamphuis fluit PSV, Gözübüyük krijgt Ajax - sc Heerenveen

15 januari 2019, 12:12

Jochem Kamphuis (op archiefbeeld) leidt het eerste competitieduel van PSV in 2019. De arbiter is aangesteld voor de uitwedstrijd van zondag tegen PSV. Het duel van Ajax met sc Heerenveen staat onder leiding van Serdar Gözübüyük. Tevens maakte de KNVB de aanstellingen voor de achtste finales van de beker bekend. Samen met Dennis Higler en Kevin Blom komen Gözübüyük en Kamphuis daar ook in actie.

Kamphuis krijgt bij het competitieduel van PSV assistentie van videoscheidsrechter Pol van Boekel. Higler vervult die functie bij Ajax - Heerenveen. Higler komt na het weekend midweeks in actie bij het bekerduel van dinsdag tussen AZ en Vitesse. Een dag later fluit Kamphuis FC Twente - Willem II en heeft Gözübüyük de leiding over Feyenoord - Fortuna Sittard. Kevin Blom moet Ajax - Heerenveen donderdag in goede banen leiden.

Bij de vier bekerwedstrijden is de VAR ook actief. Björn Kuipers assisteert Higler bij AZ - Vitesse, Jeroen Manschot treedt op als VAR bij Twente - Willem II, Allard Lindhout doet dat bij Feyenoord - Fortuna en Bas Nijhuis is aangewezen als videoscheidsrechter bij de bekerwedstrijd van Ajax.

Aanstellingen Eredivisie:

Aanstellingen beker:

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen