Nieuwjaarsreceptie in vogelvlucht: nieuws

Nieuwjaarsreceptie in vogelvlucht:  nieuws
2 min

Traditiegetrouw kondigde PSV bij monde van algemeen directeur Toon Gerbrands tijdens de nieuwjaarsreceptie enkele nieuwe dingen aan. Wat er gisteren zoal werd besproken lees je hier.

Hendrix langer bij PSV
Voor het oog van vele kijkers verlengde Jorrit Hendrix, live op televisie, zijn contract tot 2021. De middenvelder stond nog onder contract tot medio 2020. In de live-uitzending kondigde technisch manager John de Jong tevens aan een mondeling akkoord te hebben met Jordan Teze tot contractverlenging.

https://twitter.com/PSV/status/1084855733101973504


PSV Campus De Herdgang

Jong PSV en de PSV Vrouwen voetballen komend seizoen niet meer op kunstgras. Het hoofdveld op De Herdgang, waar een ministadion verrijst, wordt vervangen door een natuurgrasveld. Het complex draagt vanaf komend seizoen de naam PSV Campus De Herdgang.

Beloftenteam vrouwen 
Per komend seizoen heeft PSV Vrouwen een beloftenteam. PSV gaat op De Herdgang zelf speelsters opleiden met als doel de doorstroming richting het eerste elftal te bevorderen.

https://twitter.com/PSV/status/1084849694675746816


Amputatievoetbal

PSV is de eerste profclub in Nederland die zich committeert aan Amputatievoetbal. De PSV Foundation biedt per 16 januari wekelijks trainingen aan op haar eigen academy. Daarnaast traint de nationale selectie er eenmaal per maand.