Maxi Romero, Mauro Júnior en Gastón Pereiro. © AFP

Spits Maxi Romero speelt opnieuw bij Jong PSV

Maxi Romero maakt vrijdagavond zijn opwachting bij Jong PSV, in het duel met Telstar. De 19-jarige spits speelt in de basis tijdens het duel in het Rabobank IJmond Stadion. Naast de Argentijn zijn ook Ramon Lundqvist, Armando Obispo en Yanick van Osch van de A-selectie van PSV present. 

  1. Bakayoko heeft wel zin in de titel met PSV en laat de perszaal lachen: ‘Hopelijk is het leuk’
    PREMIUM
    met video

    Bakayoko heeft wel zin in de titel met PSV en laat de perszaal lachen: ‘Hopelijk is het leuk’

    Johan Bakayoko kreeg zaterdagavond na PSV-AZ de lachers op zijn hand in de perszaal in het Philips Stadion. Droogjes blikte hij vooruit op de naderende titel van PSV, die vrijwel zeker lijkt nadat PSV met 5-1 won van AZ. Bakayoko is nog nooit kampioen geworden, vertelde hij. ,,Hopelijk is het leuk, kampioen worden met PSV. Hoe het zal zijn? Ik weet het niet, want ik ben het echt nog nooit geweest. Ook niet in de jeugd.”
    Eindhoven
  2. PSV kan er nog altijd een uniek seizoen van maken en wordt bij een titel in alle gevallen gehuldigd op deze dag
    PREMIUM

    PSV kan er nog altijd een uniek seizoen van maken en wordt bij een titel in alle gevallen gehuldigd op deze dag

    PSV hervat zaterdag de strijd in de eredivisie met een thuiswedstrijd tegen nummer achttien Vitesse. De ploeg van Peter Bosz kan bij een zege op ‘matchpoint’ in de nationale competitie komen, al moet Feyenoord dan wel punten laten liggen. Wint PSV nog twee keer achtereen, dan is een titel pas een feit als de Rotterdammers een keer niet hebben gewonnen. Hoe uniek kan het seizoen de komende vijf duels nog worden voor PSV?
    Eindhoven
  3. Een van de best bewaarde geheimen van PSV blijft aan boord: over de rol van topcommissaris Van der Wallen en rvc-lid Wolf
    PREMIUM

    Een van de best bewaarde geheimen van PSV blijft aan boord: over de rol van topcommis­sa­ris Van der Wallen en rvc-lid Wolf

    PSV maakte maandag twee belangrijke herbenoemingen bekend. Bij de club blijven Robert van der Wallen (voorzitter van de raad van commissarissen) en Ingrid Wolf vier jaar langer aan als toezichthouder. Waarom is dat zo belangrijk? Van der Wallen (57) geldt achter de schermen als zeer invloedrijk en mag zeker beschouwd worden als een van de huidige succesfactoren van PSV. Sinds 2021 kreeg hij meer invloed bij de club.
    Eindhoven