Laatste kans: kom naar het FIFA Game Event

Laatste kans: kom naar het FIFA Game Event
2 min

Aanstaande zondag vindt het FIFA Game Event plaats. Speciaal voor FC PSV-leden vanaf elf jaar wordt het Philips stadion omgetoverd tot een waar FIFA-paleis waar zij het met en tegen elkaar op kunnen nemen.

FIFA Game Event
Het FIFA Game Event is één van de evenementen van FC PSV. In de PSV Business Club, op de vierde etage van het Philips Stadion, worden toernooien van het welbekende voetbalspel gespeeld. Met uitzicht op het heilige gras kunnen leden in teams van twee het tegen elkaar opnemen. Ook voor leden die niet zoveel FIFA-ervaring hebben belooft het een leuke dag te worden. Naast FIFA spelen, mogen de aanwezigen een kijkje nemen bij het veld en de kleedkamers. Bovendien maakt iedereen kans op gave prijzen zoals cadeaubonnen van 100% voetbal, wedstrijdkaarten en een limited edition fourth kit van Juventus. Esporter Ali Riza Aygün is van de partij om tips en tricks te geven.

Aanmelden
FC PSV leden geboren voor 31 december 2007 kunnen hier een gratis toegangsbewijs voor het FIFA Game Event aanvragen. Naast een toegangsbewijs voor henzelf mogen zij ook een gratis toegangsbewijs voor een vriend of vriendin in de leeftijd 10-15 jaar aanvragen. Het FIFA Game Event vindt plaats in de ochtend (10.00 uur) en in de middag (13.30 uur). In totaal duurt het event ongeveer 3,5 uur per dagdeel.