PSV beschikt na twee duels weer over Schwaab

14 december 2018, 14:52

PSV heeft Daniel Schwaab terug voor de uitwedstrijd van zaterdag tegen Heracles Almelo. De verdediger miste de afgelopen wedstrijden tegen Excelsior en Internazionale. "Iedereen is fit (op de langdurig geblesseerde Ryan Thomas na, red.). Daniel is weer vol in training en is er tegen Heracles weer bij", aldus Mark van Bommel.

De trainer bewondert de prestaties van Heracles Almelo, dat vijfde staat in de Eredivisie. "Heracles speelt goed thuis, ze scoren veel. Volgens mij hebben ze alleen van Feyenoord verloren thuis, dus we zijn gewaarschuwd", zegt Van Bommel op het clubkanaal van PSV. "Ze presteren bovenmaats, dat is knap. Als je naar de begroting kijkt en je legt de spelers naast die van andere clubs, dan verwacht je niet dat Heracles op die plek staat. Dat zou aan het kunstgras kunnen liggen: thuis hebben ze op één duel na alles gewonnen."

Van Bommel besprak ook de negentienjarige Michal Sadilek, die dinsdag tegen Internazionale zijn debuut in de Champions League maakte. "Ik ken hem al lang. Sinds dat hij hier is", licht de oefenmeester toe. "Ik heb hem vorig jaar aanvoerder gemaakt bij onder 19. Toen zijn we kampioen geworden en was hij een drijvende kracht. Hij snapt het voetbal en doet er alles aan om te winnen. Zoals het hoort. Het maakt hem niet uit of hij bij onder 19, Jong PSV of het eerste elftal speelt. Dat is een groot compliment naar hem. Hij heeft die verbetenheid, het ten koste van alles willen winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen