Update: PSV speelt in Qatar oefenwedstrijd tegen Club Brugge

Update: PSV speelt in Qatar oefenwedstrijd tegen Club Brugge

27-12-2018 14:20 Laatste update: 14:20
70

PSV reist in de winterstop af naar Qatar voor een trainingskamp. De club maakt bekend dat het team van Mark van Bommel van 4 tot 12 januari in hoofdstad Doha verblijft.

PSV speelt in Qatar een vriendschappelijke wedstrijd, maar tegen wie is nog niet duidelijk. Dat brengt de club op een later moment naar buiten. De Telegraaf schrijft dat er 'eerder werd ingezet' op het Belgische Club Brugge.

Jong PSV gaat op de bekende tour en kiest wederom voor het Spaanse Oliva, wat ook vorig jaar de bestemming was. 'De oefenwedstrijden worden op een later moment bekendgemaakt', laat PSV weten.

PSV speelt voor de winterstop nog twee competitiewedstrijden. Zaterdag speelt de ploeg van Van Bommel bij Heracles Almelo en een week later komt AZ op bezoek in Eindhoven. PSV staat eerste en heeft een voorsprong van twee punten op Ajax in de Eredivisie.

Update 27/12 14.20: PSV werkt tijdens het trainingskamp in Qatar inderdaad een oefenduel af met Club Brugge. Dat maakt de winterkampioen donderdag bekend via de officiële kanalen. Op 11 januari, om 16.00 uur 's middags, staat de wedstrijd op de planning. Een dag later keert PSV terug naar Nederland.