Home Nieuws Inter aanhang en coach Spalleti balen van PSV

Inter aanhang en coach Spalleti balen van PSV

40
0

Bij Internazionale heerste woensdag volop chagrijn en teleurstelling. De Inter aanhang en coach balen van de wedstrijd tegen PSV.

Op sociale media regent van de teleurstellingen over de wedstrijd tegen PSV. De Inter fans hadden geen rekening gehouden met een remise tegen het al uitgeschakelde PSV.

Inter moest dinsdag winnen van PSV om een goede kans te houden op de volgende ronde van de Champions League. Omdat het echter niet verder kwam dan 1-1 en Tottenham Hotspur een punt pakte bij FC Barcelona, liggen de Italianen eruit. Pijnlijk, vindt Luciano Spalletti.

“Uiteraard zijn we teleurgesteld”, reageert de trainer in Italiaanse media. Voorafgaand noemde hij de wedstrijd het belangrijkste duel onder zijn leiding bij Inter. “We waren niet in staat om rustig te blijven, ondanks het feit dat er nog van alles mogelijk was. Als de onrust toeneemt, verlies je steeds meer de controle. We hebben onze kansen gehad, maar het mocht niet zo zijn.”

Dat Inter het op het belangrijkste moment niet waar kon maken, frustreert Spalletti. “Er zijn maar weinig teams die van iedereen kunnen winnen. We hadden de wedstrijd in balans moeten houden, maar dat hebben we niet gaan. Toen we op achterstand kwamen, werden we te onrustig.”

 


Vorig artikelTottenham aanhang bedankt PSV
Volgend artikelPSV vraagt Arjen Robben terug te keren naar Eindhoven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in