Spoorboekje: PSV tegen Inter en laatste beslissingen in CL

11 december 2018, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 11 december.

Specials

Welke beslissingen vallen er nog in de Champions League?

De Champions League maakt zich op voor zijn climax. Dinsdag- en woensdagavond vallen de laatste beslissingen in de poulefase. De groepen A tot en met D komen vanavond in actie. Wat valt er in deze poules allemaal nog te verdelen? Wij zetten het op een rijtje.

Wedstrijden

Ajax - Heerenveen (19.30 uur)

De vrouwen van Ajax hebben in de Eredivisie een bijzonder moeizaam seizoen en ook afgelopen vrijdag werd een zekere overwinning weer weggegeven in blessuretijd. De ploeg van Benno Nihom heeft dit seizoen al meer punten verloren dan vorig seizoen in de reguliere competitie en play-offs bij elkaar. De teleurstellende vierde plek met twaalf punten achterstand op PSV spreekt boekdelen. Dus moet er worden gewonnen van Heerenveen. 

Liverpool - Napoli (21.00 uur)

Vorig seizoen stond Liverpool nog in de finale van de Champions League, ditmaal staat overwintering in het miljardenbal serieus op de tocht voor de ploeg van Jürgen Klopp. Als er niet wordt gewonnen van de formatie uit Napels, dan is het veroordeeld tot de Europa League en moet het zelfs nog vrezen voor Europese uitschakeling. Rode Ster Belgrado kan bij een zege op PSG nog over The Reds heen.

Internazionale - PSV (21.00 uur)

PSV wil op waardige wijze de Champions League-campagne besluiten, een negatief record voorkomen, geld verdienen en Europese punten verdienen voor Nederland. Redenen genoeg voor de ploeg van Mark van Bommel om toch voluit te gaan in Milaan. Maar de thuisploeg doet nog serieus mee voor een CL-ticket en zullen dus per se willen winnen. Wat kan PSV uitrichten?

Voetbal op tv

18.55 uur: Schalke 04 - Lokomotiv Moskou, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het Champions League-duel

21.00 uur: Internazionale - PSV, Veronica, live verslag van het Champions League-duel

21.00 uur: Liverpool - Napoli, Ziggo Sport Racing, live verslag van het Champions League-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen