Home Nieuws Acteur Zakaria Labyad tart PSV én Ajax fans

Acteur Zakaria Labyad tart PSV én Ajax fans

361
0

Zakaria Labyad heeft in Amsterdam zijn plek gevonden. Hoewel de Marokkaanse Nederlander eigenlijk niet meer dan een reservespeler is, ziet hij dat zelf duidelijk anders.

Op het moment dat de geringe aandacht als reserve Labyad een doorn in het oog begint te worden, want de Utrechtse middenvelder speelt niet en telt niet mee in Amsterdam, vindt hij het nodig de aandacht op zich te vestigen met een uiterst kinderachtige uitspraak.

Zakaria Labyad stond een half jaar geleden nog open voor een nieuwe toekomst bij PSV maar spreekt nu als een ervaren acteur over een verleden als Ajax fan. In 2015 heette PSV nog de mooiste club van Nederland, in 2018 is de reservespeler van Ajax weer een andere mening toegedaan en zou hij in zijn jeugd al fan van de Amsterdamse club zijn. Je zou deze twintiger, onbetrouwbaar tot en met, maar op de loonlijst hebben staan als betaal voetbal organisatie.

Op een gênante manier probeert de Marokkaanse Nederlander en ex PSV’er in gesprek met Ajax TV nu wat Amsterdamse zieltjes voor zich te winnen.

Ook de Ajax fans spreken er op sociale media schande van. Oordeel zelf hoe acteur Zakaria Labyad de aandacht als reservespeler op zich wil vestigen…

https://twitter.com/psvinside/status/1071397979771363328?s=21


Vorig artikelGerbrands enthousiast over Mexicaanse connectie: ‘PSV populairder in Mexico Stad dan in Eindhoven’
Volgend artikelIn The Picture: Berry van Aerle

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in