Blik op De Herdgang: Hopman maakt er drie tegen Feyenoord

Blik op De Herdgang: Hopman maakt er drie tegen Feyenoord
2 min

Naast het eerste elftal van PSV kwamen er afgelopen weekend ook verschillende jeugdteams in actie. Hoe verging het die ploegen? Je leest het in Blik op De Herdgang.

O17 speelt gelijk in Alkmaar
PSV O17 speelde afgelopen weekend al op vrijdag. Het duel met de leeftijdsgenoten van AZ eindigde in 2-2. PSV had de drie punten broodnodig en begon goed aan de wedstrijd. Jeremy Antonisse zette zijn ploeg vanaf de stip op 0-1. PSV drukte daarna door richting de 0-2, maar in plaats daarvan werd het 1-1. Vlak voor rust zette Djenairo Daniëls zijn team toch weer op 1-2, in de tweede helft werd het alsnog 2-2. Een uitgebreider verslag vind je hier.

Ook PSV O13 pakt een puntje
Voor de jongens van PSV O13 stond er een duel met FC Utrecht op het programma. Op De Herdgang eindigde de wedstrijd zaterdagochtend in 0-0.

O15 stevig onderuit tegen Feyenoord
Het andere duel op De Herdgang dat zaterdagochtend op het programma stond, was de kraker tussen PSV O15 en Feyenoord O15. De Rotterdammers liepen nog voor de rust al uit naar 0-2, Shi-jon Martina bracht de spanning namens PSV nog even terug, maar Feyenoord denderde door en scoorde nog twee keer na rust: 1-4. Meer over dat duel lees je hier.

Loepzuivere hattrick voor Dylan Hopman
Datzelfde affiche stond ook in Rotterdam op het programma, maar dan bij de één jaar oudere lichting. PSV O16 won met 3-0 bij Feyenoord O16. Alle goals kwamen van de voet van Dylan Hopman. Een loepzuivere hattrick voor de middenvelder.

O19 komt tekort tegen Vitesse O19
Voor PSV O19 was het geen succesvol weekend. De ploeg van Ruud van Nistelrooy verloor met 3-1 op bezoek bij Vitesse. Mohammed Amine Ihattaren scoorde namens PSV. Bekijk hier een fotoverslag van het duel.

PSVJeugd