Van Bronckhorst realistisch: "Het kampioenschap is ver weg"

11 november 2018, 19:49

Giovanni van Bronckhorst denkt dat Feyenoord op dit moment niet als titelkandidaat beschouwd moet worden. De Rotterdammers hebben een wedstrijd minder gespeeld dan PSV en Ajax, maar staan na twaalf speelrondes al op een ruime achterstand. Zondag rekenden Feyenoord af met Heracles Almelo (0-2), waardoor het 'the best of the rest' is.

Het gat tussen PSV en Feyenoord is dertien punten in het voordeel van de Eindhovenaren. Wint de club uit Rotterdam de inhaalwedstrijd tegen VVV-Venlo, dan wordt het gat verkleind tot tien punten. "We staan op dit moment derde met een grote achterstand. Dan is het kampioenschap ver weg", zegt Van Bronckhorst tegen FOX Sports. "We moeten nu onze wedstrijden blijven winnen en hopen dat de concurrenten punten laten liggen."

Feyenoord had het zondag moeilijk op bezoek bij Heracles Almelo. De thuisploeg kreeg in de eerste helft een aantal goede kansen om de score te openen, maar verzuimde te scoren. Na rust stelden de bezoekers orde op zaken. "De tweede helft ging veel beter. Ik denk dat we de wedstrijd in het eerste halfuur van de tweede helft hebben beslist."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen