Bekerechec gaf Jong PSV 'iets extra's' tegen RKC Waalwijk

9 november 2018, 22:45

De talenten van Jong PSV waren vrijdagavond extra gebrand om te winnen. Op bezoek bij RKC Waalwijk wilden zij revanche nemen voor het bekerechec van het eerste team enkele weken geleden. En dat lukte dankzij de 3-5 zege. "We willen gewoon iedere wedstrijd winnen, maar omdat we hadden verloren in het bekertoernooi was het iets extra."

Dat vertelde Cody Gakpo, maker van twee treffers, na het duel tegenover het Eindhovens Dagblad. In vergelijking met het bekerduel van een kleine twee weken terug, stonden Dirk Abels, Dante Riko, Gakpo en Matthias Verreth ook vrijdagavond in de basis. Armando Obispo was destijds invaller en stond in Waalwijk in de Eerste Divisie ook in de ploeg. Het duel van in het Philips Stadion zorgde voor een extra motivatie bij de PSV'ers.

"Nadat zij 1-1 maakten, hebben we het goed opgepakt en hadden we het snel onder controle na mijn 1-4. In de tweede helft kwamen zij wat meer in de duels en gingen ze strijd leveren, maar bleven we overeind", aldus Gakpo, die tweemaal scoorde. RKC Waalwijk kwam nog terug via Emil Hansson, maar verder dan 3-5 kwam de thuisploeg niet. En dus namen de talenten PSV inderdaad revanche op het bekerechec.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen