Marcel van Dorst
Volledig scherm
© Marcel van Dorst

Jong PSV schilt appeltje met RKC in spectaculair duel

Jong PSV heeft vrijdagavond in het Mandemakers Stadion afgerekend met RKC. De beloftenploeg won met 3-5 van de Waalwijkers, die tien dagen geleden nog stuntten in het Philips Stadion en PSV in het bekertoernooi uitschakelden.

  1. Een van de best bewaarde geheimen van PSV blijft aan boord: over de rol van topcommissaris Van der Wallen en rvc-lid Wolf
    PREMIUM

    Een van de best bewaarde geheimen van PSV blijft aan boord: over de rol van topcommis­sa­ris Van der Wallen en rvc-lid Wolf

    PSV maakte maandag twee belangrijke herbenoemingen bekend. Bij de club blijven Robert van der Wallen (voorzitter van de raad van commissarissen) en Ingrid Wolf vier jaar langer aan als toezichthouder. Waarom is dat zo belangrijk? Van der Wallen (57) geldt achter de schermen als zeer invloedrijk en mag zeker beschouwd worden als een van de huidige succesfactoren van PSV. Sinds 2021 kreeg hij meer invloed bij de club.
    Eindhoven
  2. Hoe bang moeten we zijn om ernstig ziek te worden? ‘Een deel van onze gezondheid hebben we zelf in de hand’
    PREMIUM

    Hoe bang moeten we zijn om ernstig ziek te worden? ‘Een deel van onze gezondheid hebben we zelf in de hand’

    Het lijkt wel alsof we steeds zieker worden. Bijna zestig procent van de Nederlanders kampt met een chronische aandoening. Toch is er ook goed nieuws: steeds meer aandoeningen zijn beter te behandelen of zelfs te voorkomen. Daarnaast is er ook veel wat we zelf kunnen doen om het risico op ernstige ziektes te verkleinen. Een huisarts, kankeronderzoeker en immunoloog over hoe reëel het is om angstig te zijn.