Romero maakt rentree in wedstrijdselectie van PSV

9 november 2018, 14:28

Maximiliano Romero kan zaterdag tegen De Graafschap zijn rentree in de hoofdmacht van PSV maken. De negentienjarige aanvaller is door trainer Mark van Bommel opgenomen in de wedstrijdselectie voor het duel op De Vijverberg. "Dat is de volgende stap voor hem", aldus de PSV-trainer op de persconferentie daags voor de wedstrijd in Doetinchem.

Bijna een jaar geleden nam PSV Romero over van het Argentijnse Vélez Sarsfield. In Eindhoven kent de jonge aanvaller, die de Eredivisie-koploper ruim tien miljoen euro heeft gekost, een heel stroeve start. Door blessureleed is Romero nog nauwelijks in actie gekomen. In de eerste speelronde tegen FC Utrecht kwam de Argentijn als invaller binnen de lijnen, maar daarna kampte hij weer met fysieke klachten. Een aantal weken geleden maakte Romero bij Jong PSV zijn rentree op het wedstrijdveld.

Op De Vijverberg kan Romero voor het eerst sinds drie maanden weer in actie komen voor PSV, dat nog altijd foutloos is in de Eredivisie. Midweeks ging de koploper op Wembley 2-1 onderuit tegen Tottenham Hotspur. In Doetinchem spelen de Eindhovenaren in een heel andere entourage. "Maar ik denk dat daar meer lawaai is dan op Wembley", zegt Van Bommel. "Dat is buiten onze eigen supporters gerekend. De wisselwerking tussen hen en de spelers is dit seizoen wederom geweldig."

Van Bommel kiest al bijna het hele seizoen voor dezelfde samenstelling. De verwachting is dat de oefenmeester in Doetinchem voor de gebruikelijke namen kiest. "Ik twijfel altijd over mijn opstelling, bij elke keuze. Echt over alles moet je heel goed nadenken. Wij spreken graag over het team, niet over de nummers. Een interne concurrentie moet je hebben, anders houdt het elftal het niet vol. Maar we winnen elf keer. Dan kun je je ook afvragen waarom je moet wisselen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen