Coutinho dreigt Champions League-duel met PSV te missen

Reacties

Barcelona kan eind november in het Champions League-duel met PSV mogelijk niet beschikken over Philippe Coutinho. De Braziliaanse spelmaker staat twee tot drie weken aan de kant met een dijbeenblessure.

Coutinho dreigt Champions League-duel met PSV te missen

Dat meldt Barcelona donderdag op de clubwebsite. Coutinho speelde dinsdag nog gewoon mee in de uitwedstrijd tegen Internazionale, waar de kampioen van Spanje een ticket voor de achtste finale van het milardenbal veiligstelde door met 1-1 gelijk te spelen.

Op 28 november in Eindhoven strijdt Barcelona dan ook alleen nog om de groepswinst in Poule B. PSV vecht op zijn beurt nog voor Europese overwintering. De koploper van de Eredivisie moet daarvoor het gat van drie punten met Tottenham Hotspur dichten.

Voor Coutinho komt het thuisduel van komende zondag met Real Betis in La Liga sowieso te vroeg. Ook de eerste competitiewedstrijd na de interlandperiode, de topper op 25 november tegen Atlético Madrid, is in gevaar voor de 26-jarige international.

Waar Coutinho voorlopig wegvalt, is Lionel Messi op de weg terug. De Argentijns sterspeler is bijna hersteld van een armblessure die hem sinds 20 oktober aan de kant houdt. Messi trainde donderdag mee en kan tegen Betis wellicht zijn rentree maken.

UEFA Champions League

Stand Groepsfase Groep B UEFA Champions League 2018/2019

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Barcelona
6
4
2
0
14-5
+9
14
2
Tottenham Hotspur
6
2
2
2
9-10
-1
8
3
Internazionale
6
2
2
2
6-7
-1
8
4
PSV
6
0
2
4
6-13
-7
2
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.