Onduidelijkheid over rol Eriksen bij gehavend Tottenham Hotspur

Reacties

Tottenham Hotspur moet het woensdag definitief zonder Danny Rose, Jan Vertonghen en Dele Alli stellen in het Champions League-duel bij PSV, zo bevestigde manager Mauricio Pochettino dinsdag op de persconferentie aan de vooravond van de groepswedstrijd.

Onduidelijkheid over rol Eriksen bij gehavend Tottenham Hotspur

Achter de inzetbaarheid van het geblesseerde trio stond al een groot vraagteken. Christian Eriksen, die bijna weer wedstrijdfit is en zaterdag tegen West Ham United (0-1 winst) al vlak voor tijd inviel, start mogelijk in de basis. 'Hij zit in elk geval in de selectie. Morgen beslissen we of hij aan de aftrap staat of op de bank begint', vertelde Pochettino.

Zowel PSV als Tottenham Hotspur staat na twee speelrondes nog op nul punten in Groep B. In eigen land maakten beide clubs echter indruk. De Londenaren verzamelden 21 punten in de eerste negen speelrondes van de Premier League en in de Eredivisie is PSV zelfs nog foutloos. 'PSV doet het werkelijk fantastisch in de competitie, zeker in aanvallend opzicht', zei Pochettino. 'Maar in de Champions League hebben ze het lastig, net als wij. Het is simpel: we moeten allebei winnen.'

Gezakt
Eric Dier schoof eveneens aan bij de persconferentie en ook de middenvelder is geïmponeerd door PSV. 'We hebben de laatste weken prima gepresteerd. Het gevoel is dus goed, maar nu moeten we tegen een heel sterk elftal.' Dier werd ook gevraagd naar de namen van PSV'ers, een examen waarvoor de international jammerlijk zakte. Verder dan Luuk de Jong kwam hij namelijk niet.

De aftrap van PSV - Tottenham Hotspur is woensdag om 18.55 uur.

PSV heeft goede herinneringen aan Tottenham Hotspur
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.