Gastón Pereiro.
Volledig scherm
Gastón Pereiro. © EPA

KNVB houdt rekening met Europees programma PSV en verschuift drie duels

Voetbalbond KNVB heeft drie wedstrijden van PSV verplaatst vanwege de verplichtingen van de club in de Champions League. 

  1. Borussia Dortmund geïnteresseerd in PSV’er Bakayoko, die bij veel clubs kan tekenen en een monsterbedrag moet opleveren
    PREMIUM

    Borussia Dortmund geïnteres­seerd in PSV’er Bakayoko, die bij veel clubs kan tekenen en een monsterbe­drag moet opleveren

    Bij het Duitse Borussia Dortmund is Johan Bakayoko op de radar verschenen. Die club heeft ook al contact gezocht met PSV óf de agent van de speler, zo bezweren goed ingevoerde bronnen. Bakayoko staat er goed op in heel Europa, na een puik seizoen bij PSV. De verwachting is dat hij PSV komende zomer goed geld op kan leveren en PSV zet in op een fors transferbedrag. Hoeveel het moet worden?
    Eindhoven
  2. Grote zorgen bij PSV om knieblessure van een van de beste spelers van dit seizoen: Sergiño Dest
    PREMIUM

    Grote zorgen bij PSV om knieblessu­re van een van de beste spelers van dit seizoen: Sergiño Dest

    PSV heeft afgelopen weekend slecht nieuws te verwerken gekregen. Naar het zich laat aanzien is het seizoen van Sergiño Dest voorbij en waarschijnlijk staat hij nog veel langer aan de kant, door een knieblessure. Nader onderzoek is nog nodig om de exacte ernst van zijn klachten aan het licht te brengen. PSV probeert de eigen achterban daarover te informeren zodra er duidelijkheid is. Het ziet er nu niet goed uit. dat is duidelijk.
    Eindhoven