PSV TV met De Jong en Mexico-kenner Reyes

PSV TV met De Jong en Mexico-kenner Reyes
2 min

Een nieuwe week is begonnen en dat betekent dat er weer twee nieuwe afleveringen van PSV TV zijn. Maandagavond zit technisch manager John de Jong bij Jeroen Toet in de studio, een dag later schuift de Mexicaanse journalist Daniel Reyes aan.

De Jong
John de Jong nam na het vertrek van Marcel Brands afgelopen zomer tijdelijk de taken als technisch directeur over. Op 1 oktober trad de voormalig middenvelder definitief toe tot de directie van PSV. In PSV TV vertelt De Jong over de eerste periode in zijn nieuwe rol. Onder andere de hectische transferzomer en de ontwikkeling van de neo-internationals komen aan bod.

Reyes
De Mexicaanse journalist Daniel Reyes volgt PSV en met name zijn landgenoten Hirving Lozano en Érick Gutiérrez op de voet. Begin september, toen Guti net PSV’er was, schoof Reyes ook al aan bij PSV TV. Dinsdagavond bespreekt de journalist de ontwikkeling van het duo in de eerste weken van het seizoen. Daarnaast blikt Eddy Pepels, al jaren de vaste verzorger van PSV, via Facetime vooruit op de oefeninterland België - Nederland.

Beide uitzendingen zijn om 18.30 uur te zien op FOX Sports.