Blik op De Herdgang: Van de Riet scoort ook bij O17

Blik op De Herdgang: Van de Riet scoort ook bij O17
2 min

Vanwege de interlandperiode kwamen er afgelopen weekend minder ploegen van PSV in actie dan gebruikelijk. Desondanks stonden er vier wedstrijden op het programma. Daarover lees je alles in Blik op De Herdgang.

PSV O13 stevig onderuit
Met twee zeges op rij begon PSV O13 uitstekend aan het nieuwe seizoen, maar de laatste drie duels werden verloren. Na de toppers tegen Ajax en Feyenoord kwam Sparta Rotterdam zaterdagochtend op bezoek in Eindhoven. PSV verloor met afgetekende cijfers: 0-3.

O14 herstelt zich met heel ruime zege
PSV O14 verloor vorige week nog met 6-2 van de leeftijdsgenoten van AZ, maar deze week liet PSV zich niet verrassen. In eigen huis won de ploeg van trainer Vincent Heilmann met maar liefst 5-1 van Sparta Rotterdam. Jason van Duiven was met twee treffers het goudhaantje. De andere doelpunten kwamen op naam van Isaac Babadi, Enzo Geerts en Michon Roelofs.

Minimale zege PSV O15 genoeg voor behoud koppositie
Voor PSV O15 zijn het mooie tijden. De mannen van Edwin de Wijs staan ook na speelronde zeven bovenaan. In eigen huis werd AZ met 1-0 verslagen. Yaƫl Gil y Muinos maakte in de openingsfase de enige treffer. De Alkmaarders beten vervolgens flink van zich af, maar PSV hield knap stand. Een uitgebreider verslag lees je hier.

PSV O17 boekt ruime overwinning op FC Volendam
Johann Vogel sprak vorige week nog vol passie over het trainersambacht in PSV TV en zaterdagochtend stond hij gewoon weer langs de lijn. Zijn ploeg PSV O17 nam het op De Herdgang op tegen de leeftijdsgenoten van FC Volendam. De wedstrijd liep uit op de derde overwinning van het seizoen voor PSV in vier wedstrijden. Milan van de Riet is dit seizoen behoorlijk op schot voor PSV O16, maar dit weekend mocht hij het laten zien bij O17. Van de Riet scoorde een keer, Jeremy Antonisse maakte de andere twee treffers. Meer lees je hier.