Rosario treurt niet na nederlaag: "Dit is een goede les"

18 september 2018, 23:21

Natuurlijk baalt hij van de nederlaag, maar Pablo Rosario zit niet bij de pakken neer na de 4-0 tegen FC Barcelona. De middenvelder is tevreden over wat PSV heeft laten zien in Camp Nou, al denkt hij dat de vier tegentreffers wel iets te veel van het goede zijn. In het laatste kwartier incasseerde PSV drie doelpunten.

"Als je kijkt naar het verloop van de wedstrijd is het echt onnodig. Al is dat ook de kwaliteit van het team waar we tegen spelen", zegt Rosario tegen het Eindhovens Dagblad. De middenvelder hield een klein beetje in toen Ousmane Dembélé na een halfuur spelen door het as van het veld opstoomde. Uit de vrije trap die even later volgde, scoorde Messi. "Als ik nu terugdenk, had ik hem misschien onderuit moeten halen en geel moeten pakken. Maar als je weet dat je nog 60 minuten moet, met geel op zak, is dat ook weer lastig."

PSV is onderweg naar 'iets moois' zegt Rosario, ondanks de fikse nederlaag. "Dit is een goede les voor ons. We hebben goede dingen laten zien, maar ook minder goede dingen. Daar  moeten we lering uit trekken. We hebben ook gezien dat wij tegen iedere ploeg kansen kunnen creëren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen