Opmerkelijk: Brenet uit selectie van Hoffenheim gezet

18 september 2018, 10:52

Joshua Brenet komt woensdag niet in actie in de Champions League en dat heeft een duidelijke reden. De van PSV overgekomen verdediger is door 1899 Hoffenheim uit de selectie gezet, zo maakt de club dinsdag bekend.

Woensdag speelt Hoffenheim in de Champions League tegen Shakhtar Donetsk, maar dat duel gaat aan de neus van Brenet voorbij. Hij is wegens 'disciplinaire redenen' uit de selectie gezet, meldt technisch directeur Alexander Rosen. Dat geldt ook voor ploeggenoot Ishak Belfodil. "Ze zouden normaliter in de selectie zitten, maar we hebben besloten om ze op grond van disciplinaire redenen niet mee te nemen", zegt Rosen tegen Kicker.

Waarom Brenet uit de groep van trainer Julian Nagelsmann is gezet, wordt niet duidelijk. De Nederlander werd afgelopen zomer overgenomen van PSV, maar maakte tot dusver nog geen minuut in de Bundesliga. Hoffenheim debuteert woensdag in de Champions League. De club werd vorig seizoen knap derde in de Duitse competitie en dwong daar een Champions League-ticket mee af. 

Pakt PSV de eerste Champions League punten? Pak nu een free bet van 50 euro en profiteer mee!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen