AZ'er onder indruk van PSV en Ajax: 'Vind Ajax een mooiere ploeg hebben'

AZ'er onder indruk van PSV en Ajax: 'Vind Ajax een mooiere ploeg hebben'

17-09-2018 21:04
61

AZ-verdediger Ricardo van Rhijn is van mening dat PSV en Ajax de sterkste ploegen in de Eredivisie zijn. De ex-Ajacied ziet die twee ploegen als de absolute titelfavorieten en richt zich met AZ op de derde plek.

"PSV en Ajax zijn momenteel wel de twee sterkste clubs. Daarachter komen wat ploegen die aan elkaar gewaagd zijn. Daar zitten wij ook bij", stelt Van Rhijn in gesprek met NUsport. "Of PSV en Ajax ook gaan uitmaken wie er kampioen wordt, weet je natuurlijk nooit. Ze kunnen beide een dipje krijgen en misschien groeien wij gedurende het seizoen wel naar ze toe en komen we uiteindelijk sterker voor de dag. Maar natuurlijk zijn zij de favorieten."

Zowel PSV als Ajax wonnen afgelopen weekend hun wedstrijd. "Ik ben onder de indruk van ze", aldus Van Rhijn. "Ze hebben allebei een goed team met fantastische spelers. Het is heerlijk om naar te kijken. Dat geldt vooral voor Ajax. Misschien zeg ik dat iets makkelijker omdat ik er heb gespeeld, maar ik vind ze oprecht een mooiere ploeg hebben. Het is allemaal wat attractiever."