Van Bommel neemt 21 spelers mee naar Barcelona, geen Rigo

17 september 2018, 14:09

PSV reist bijna met een volledig fitte basiskern af naar Barcelona voor de eerste groepswedstrijd van de Champions League. Mark van Bommel heeft 21 spelers opgenomen in zijn selectie en daaronder zijn in elk geval alle potentiële basisspelers. Dante Rigo - hij besliste op bezoek bij PEC Zwolle het duel - is nog geblesseerd, terwijl Maximiliano Romero eveneens nog altijd ontbreekt.

En dus is Van Bommel met 21 spelers afgereisd naar Catalonië, onder wie Érick Gutiérrez en Aziz Behich. De last minute-aanwinsten debuteerden afgelopen weekend namens de Eindhovenaren in de Eredivisie tegen ADO Den Haag en zijn inzetbaar in het miljardenbal. Talenten Ramon Lundqvist en Armando Obispo zitten niet bij de groep.

Verder doen de jonge Jordan Teze en Michal Sadílek met PSV Onder 19 jaar mee, dat in de Youth League ook tegen de Catalanen uitkomen. Het duel staat dinsdagavond onder leiding van Anastasios Sidiropoulos en start om 18.55. In Barcelona veest men voor een redelijk leeg Camp Nou, omdat de wedstrijd wordt gespeeld op een tijdstip dat veel Catalanen nog aan het werk zijn.

Doe mee aan het Champions League-spel en laat je kennis over Ajax

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen