Transparent
Inloggen
Sluiten

Aziz Behich: 'Ik richt me bij PSV op beide backposities'

17 september 2018 06:10

Aziz Behich was blij dat hij zaterdagavond tegen ADO Den Haag zijn officiële debuut mocht maken voor PSV. "Geweldig om je debuut te maken en dan ook nog met zo’n uitslag. Dit zal ook in Australië indruk maken", aldus de Australiër tegenover De Telegraaf.

Behich speelde afgelopen zomer nog op het WK als linksback, maar kwam nu als invaller op de rechtsback positie te spelen. "Ik kan ook prima als rechtsback uit de voeten. Ik heb eerder op die positie gespeeld. Bovendien ben ik tweebenig. Links is mijn sterkste been, maar ik heb ook meerdere goals gemaakt met mijn rechtervoet", zo gaf hij aan. "Hoe meer ervaring je hebt, hoe gemakkelijker het wordt om andere posities in te vullen. Ik heb bij mijn vorige club zelfs een tijdje als controlerende middenvelder gespeeld, maar ik richt me bij PSV op beide backposities."




Tags

behich backposities ado australie australier gemakkelijker rechtervoet telegraaf tweebenig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje