anp
Volledig scherm
© anp

PSV maakt gehakt van ADO Den Haag, droomdebuut Gutiérrez

PSV is na vijf wedstrijden nog altijd foutloos in de eredivisie. De ploeg van trainer Mark van Bommel rekende zaterdag zeer overtuigend af met ADO (0-7) en kende zo een uitstekende generale richting FC Barcelona.

  1. Camerabeelden tonen ‘ontvoering’ in amateurvoetbal: supporters kapen mascotte uit kantine van grote rivaal
    Met video

    Camerabeel­den tonen ‘ontvoering’ in amateur­voet­bal: supporters kapen mascotte uit kantine van grote rivaal

    Een ludieke actie in het amateurvoetbal houdt de gemoederen flink bezig onder de rook van Den Haag. In aanloop naar de Westlandse derby tussen tweedeklassers SC Monster en Verburch hebben supporters van eerstgenoemde club een levensgrote pop van Verburch ‘gekidnapt’. Op beelden is te zien hoe vijf mannen in overall met de clubkleuren de vijandige kantine betreden en de pop ontvoeren.
    Poeldijk, Monster
  2. Ajax Vrouwen verslaat Feyenoord in intens bekergevecht, Fortuna tegenstander in finale

    Ajax Vrouwen verslaat Feyenoord in intens bekerge­vecht, Fortuna tegenstan­der in finale

    Suzanne Bakker mag hoop blijven houden op een prijs in haar laatste seizoen als coach van de Ajax Vrouwen. De Amsterdammers plaatsten zich dinsdagavond voor de finale van de TOTO KNVB-beker door in de Klassieker een zwaarbevochten overwinning te boeken op Feyenoord: de Rotterdammers werden na verlenging met 2-1 verslagen. Een dag later werd bekend dat Fortuna Sittard de tweede finalist is na een ruime overwinning (5-0) op Excelsior.