Home Nieuws Tottenham verliest van Liverpool met scorende Wijnaldum, ook Inter onderuit

Tottenham verliest van Liverpool met scorende Wijnaldum, ook Inter onderuit

37
0

Zowel Tottenham Hostpur als Internationale hebben zaterdag allebei een competitiewedstrijd verloren. Beide tegenstanders van PSV in de Champions League verloren de thuiswedstrijd van respectievelijk Liverpool en Parma.

Internazionale heeft al zijn tweede nederlaag in vier competitieduels geleden. In het eigen San Siro werd er met 1-0 verloren van Parma. Federico Dimarco (die uitgerekend wordt gehuurd van Inter) maakte elf minuten voor tijd met een geweldige uithaal de enige treffer.

Inter heeft na vier duels pas één keer gewonnen. En dat terwijl de verwachtingen voorafgaand aan het seizoen nog hooggespannen waren bij de club uit Milaan. Deze zomer zag trainer Luciano Spalletti onder meer Radja Nainggolan, Lautaro Martínez, Sime Vrsaljko, Keita Baldé en Stefan de Vrij naar zijn club komen.

Tottenham verloor thuis met 1-2 van Liverpool waar Wijnaldum met een kopgoal belangrijk was. Liverpool was de gehele wedstrijd de bovenliggende partij en stond zelfs lange tijd met 0-2 voor. Voor Spurs is het ook de tweede competitienederlaag nadat eerder van Watford werd verloren. De club uit Noord Londen versterkte zich deze zomer niet en kocht geen enkele speler.

PSV treft beide clubs komende maanden in de Champions League. Inter is de eerst tegenstander die PSV in het Philips Stadion zal ontvangen. Daarna staat de dubbele ontmoeting met de Londense club op het programma. Ook tegen Tottenham speelt PSV eerst thuis.


Vorig artikelDe Mos wijst naar Rosario: ‘Hendrix wordt het kind van de rekening’
Volgend artikelKlagend FC Barcelona wint in aanloop naar PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in