Arek Milik en Dries Mertens, voormalig eredivisiespelers bij Napoli
NOS VoetbalAangepast

Nipte zege Napoli, PSV-opponent Internazionale pijnlijk onderuit

Napoli heeft Fiorentina de eerste competitienederlaag bezorgd. In Napels werd het 1-0 voor het elftal van Carlo Ancelotti.

De goal viel pas na 79 minuten. Oud-Ajacied Arek Milik bediende met een leep balletje collega-aanvaller Lorenzo Insigne, die de bal tegendraads binnenschoot.

Napoli staat na vier duels op negen punten, evenveel als koploper Juventus, dat zondagmiddag Sassuolo ontvangt.

Radja Nainggolan treurt

Internazionale heeft zijn tweede nederlaag in vier competitieduels geleden. In het eigen San Siro werd er met 1-0 verloren van Parma. Federico Dimarco (die uitgerekend wordt gehuurd van Inter) maakte elf minuten voor tijd met een geweldige uithaal de enige treffer.

Inter, in de groepsfase van de Champions League een van de tegenstanders van PSV, heeft na vier duels pas één keer gewonnen. En dat terwijl de verwachtingen voorafgaand aan het seizoen nog hooggespannen waren bij de club uit Milaan.

Deze zomer zag trainer Luciano Spalletti onder meer Radja Nainggolan, Lautaro Martínez, Sime Vrsaljko, Keita Baldé en Stefan de Vrij naar zijn club komen.

Sampdoria wint ook

Later op de avond won Sampdoria met 5-0 van Frosinone. De 35-jarige aanvoerder Fabio Quagliarella, die in de vorige speelronde een verbluffend doelpunt met zijn hak maakte in de 3-0 zege op Napoli, tekende op aangeven van oud-NEC'er Edgar Barreto voor de openingstreffer.

Gianluca Caprari, David Kownacki en Grégoire Defrel (2x) zorgden vervolgens voor de ruime zege.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl