ED: PSV-nieuwelingen moeten geduld hebben en beginnen op de reservebank

ED: PSV-nieuwelingen moeten geduld hebben en beginnen op de reservebank

15-09-2018 08:04
32

Erick Gutierrez en Aziz Behich zullen nog even moeten wachten op hun basisdebuut voor PSV, vermoedt het Eindhovens Dagblad. De twee aanwinsten behoren zaterdag tegen ADO Den Haag wel tot de wedstrijdselectie, maar beginnen waarschijnlijk op de bank.

Volgens het ED gaat trainer Mark van Bommel het vertrouwen geven aan de elf spelers die vlak voor de interlandbreak met 6-1 van Willem II wonnen. Linksback Behich zal dus voorrang moeten verlenen aan Angelino. Pablo Rosario krijgt als controlerende middenvelder de voorkeur boven Gutierrez, ondanks dat de Mexicaan samen met Hirving Lozano eerder dan verwacht terugkeerde na interlandverplichtingen.

PSV staat aan de vooravond van enkele bijzonder drukke weken. De regerend landskampioen reist het na de uitwedstrijd in Den Haag van zaterdagavond af naar Barcelona voor zijn eerste Champions League-wedstrijd van het seizoen. Op zondag 23 september staat de Eredivisie-kraker tegen Ajax op het programma en op 3 september komt Internazionale naar het Philips Stadion.

De vermoedelijke PSV-opstelling volgens het ED: Zoet; Dumfries, Schwaab, Viergever, Angelino; Rosario, Pereiro, Hendrix; Bergwijn, De Jong, Lozano.