Van Eijden na spektakelstuk: "Twee punten verspeeld"

14 september 2018, 22:14

Het meest opzienbarende duel uit de vijfde speelronde van de Keuken Kampioen Divisie vrijdagavond was ongetwijfeld het duel tussen NEC en Jong PSV. De Nijmegenaren kwamen op 2-0 voor, waarna Jong PSV in de blessuretijd van de eerste helft er twee maakte. Na rust scoorde Bart Ramselaar tweemaal voor de Eindhovense beloften, waarna het door invallers Ole ter Haar Romeny en Josef Kvida (in de absolute slotseconde) alsnog 4-4 werd. Aanvoerder Rens van Eijden was na afloop niet tevreden.

"Ik ben er niet blij mee, zelfs niet een klein beetje", zo liet de verdediger direct na afloop aan FOX Sports weten. "Voor mijn gevoel was er na de 2-0 voorsprong niets aan de hand, maar we geven de wedstrijd vervolgens volledig weg. Na het blessuremoment van Jonathan (Okita, red.) leek het erop alsof we even niet bij de les waren." Okita viel vlak voor rust uit, waardoor er liefst vijf minuten bijkwamen. Daarin sloegen de Eindhovenaren tweemaal toe.

"Na rust hadden wij de controle en de drang om een goal te maken", vervolgt Van Eijden. "De beweging zonder bal om vrij te komen en het positiespel te spelen was er op een gegeven moment niet meer. Het is voor ons pech dat Bart Ramselaar meedoet en er twee maakt. Wat wij daarvan vinden maakt niet uit, regels zijn regels", doelt Van Eijden op de regels omtrent eerste elftalspelers die bij de beloften meedoen. "Je zag in de eerste helft dat het geen invloed had dat hij meedeed. Ik ben blij voor Josef Kvida dat hij scoort, maar uiteindelijk vind ik toch dat we twee punten hebben verspeeld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen