Bart Ramselaar in duel met Tom Overtoom van NEC.
Volledig scherm
Bart Ramselaar in duel met Tom Overtoom van NEC. © Joep Leenen

Ramselaar laat klasse zien bij Jong PSV dat weer faalt in de slotfase

Jong PSV heeft in de eerste divisie verrassend een punt overgehouden aan het uitduel met NEC. De ploeg van Dennis Haar kwam op een 2-0 achterstand en leek vermorzeld te worden, maar vocht met Bart Ramselaar als grote animator terug en maakte vlak voor rust via een dubbelslag de aansluiting.

  1. Peter Bosz wordt gejonast in Heerenveen en heeft niets aan te merken op PSV: ‘Dit vond ik zo goed’
    PREMIUM

    Peter Bosz wordt gejonast in Heerenveen en heeft niets aan te merken op PSV: ‘Dit vond ik zo goed’

    Wat een avond was het voor PSV, donderdag in Heerenveen. De ploeg van Peter Bosz won met 8-0 in Heerenveen en heeft de landstitel op een molecuul na binnen. Er is nog één punt nodig om alles officieel te maken, maar dat is een formaliteit. PSV wordt gewoon landskampioen, want Feyenoord gaat de huidige kloof niet meer goedmaken. Die bedraagt negen punten en dertig goals. Bosz zelf was laaiend enthousiast, donderdagavond.
    Eindhoven
  2. Bosz bevestigt ernstige blessure van Dest en vertelt waarom hij genoeg perspectief voor hem ziet bij PSV: ‘Zou hem heel graag houden’
    PREMIUM

    Bosz bevestigt ernstige blessure van Dest en vertelt waarom hij genoeg perspec­tief voor hem ziet bij PSV: ‘Zou hem heel graag houden’

    Sergiño Dest is er heel lang uit bij PSV, bevestigde trainer Peter Bosz woensdag in aanloop naar het duel van zijn club met sc Heerenveen. ,,Verschrikkelijk. Hij heeft het inmiddels tegen de groep verteld en het werd doodstil toen hij het zei. Hij zal zelf later nog aan de buitenwereld vertellen hoe het precies met hem gaat. Hij heeft ons gevraagd daar rekening mee te houden, dus ik hoop dat daarvoor begrip is.”
    Eindhoven