Gutiérrez.
Volledig scherm
Gutiérrez. © Pro Shots

PSV met Gutiérrez en Behich naar Den Haag

De aanwinsten Érick Gutiérrez en Aziz Behich kunnen in de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag debuteren voor PSV. De Mexicaanse middenvelder en Australische verdediger werden vorige maand kort voor het sluiten van de transfermarkt vastgelegd door de Brabantse club. 

  1. LIVE Keuken Kampioen Divisie | Volg hier of Roda JC profiteert van topper en alle overige tussenstanden
    LIVE

    LIVE Keuken Kampioen Divisie | Volg hier of Roda JC profiteert van topper en alle overige tussenstan­den

    Vrijdagavond staat speelronde 36 in de Keuken Kampioen Divisie op het programma. Uiteraard zijn alle ogen gericht op de topper tussen Willem II en FC Groningen, maar het is ook interessant of nummer twee Roda JC profiteert van het puntenverlies van de concurrentie. Roda speelt uit bij Jong Ajax. Maar bijvoorbeeld ook Cambuur, De Graafschap, FC Dordrecht en VVV-Venlo komen in actie. Volg alle tussenstanden via bovenstaand livewidget.
  2. Gebruikers van Marktplaats maken zich zorgen: kijkt de Belastingdienst nou wel of niet mee?
    PREMIUM
    8 vragen
    18

    Gebruikers van Markt­plaats maken zich zorgen: kijkt de Belasting­dienst nou wel of niet mee?

    Platformen als Vinted, Marktplaats en AirBnB zijn door Europese regelgeving verplicht om jouw verkoopgegevens over 2023 door te geven aan de Belastingdienst. Dat heeft veel vragen opgeroepen bij onder meer Marktplaats-gebruikers. Ook kwam staatssecretaris Van Rij met een Kamerbrief. Want: om welke gegevens gaat het nou precies, wat betekent dat voor je belastingaangifte en moet je nu belasting betalen als je overbodige spulletjes op de site doorverkoopt?