ADO niet bang voor PSV: 'We weten dat we kans maken'

Reacties

Fons Groenendijk heeft zin in de hervatting van de Eredivisie na de interlandperiode. Zijn ADO Den Haag neemt het zaterdag (aftrap 18.30 uur) op tegen koploper PSV. Een moeilijke, maar zeker niet kansloze wedstrijd, denkt de trainer.

ADO niet bang voor PSV: 'We weten dat we kans maken'

'We hebben een moeizame start gekend, zeker qua resultaat, maar gelukkig hebben we de laatste twee wedstrijden gewonnen', blikte Groenendijk op de clubsite terug. 'Er zijn altijd redenen voor dat het niet zo makkelijk gaat, dat is nu opgelost. Vooral in de bezetting. We misten een echte spits in het begin. We kunnen weer verder.' ADO trok voor het einde van de transfermarkt Tomas Necid aan als spits.

Groenendijk schat tegenstander PSV hoog in. 'Knap dat ze zich hebben geplaatst voor de groepsfase van de Champions League, dat is goed voor het hele Nederlandse voetbal. Ik zie wel wat overeenkomsten met ons. Zij spelen ook graag met aanvallende backs en zijn het sterkst vanuit de omschakeling. We gaan zeker proberen om onszelf te laten zien. We zijn voor niemand bang. We weten dat we kans hebben.'

Malone
Dion Malone wees op de resultaten uit het verleden tegen PSV. De afgelopen drie edities hield ADO de Eindhovenaren in Den Haag op een gelijkspel. 'Ze hebben een heel goede selectie. Wij zullen hard moeten werken om een goed resultaat te halen. De laatste wedstrijd die ik speelde tegen PSV werd het 1-1. Ik weet nog dat we vol druk zijn gaan zetten en heel opportunistisch zijn gaan spelen. Daar had PSV het moeilijk mee. Er zat zelfs nog meer in.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.