Spoorboekje: kan Ajax het voorbeeld van PSV volgen?

22 augustus 2018, 07:00   Bijgewerkt: 21 augustus 2018, 23:05

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 22 augustus.

Nieuws

Reacties op PSV-winst

PSV deed dinsdag goede zaken door bij BATE Borisov in een knotsgek duel met 2-3 te winnen. De reacties van de hoofdrolspelers komen vandaag uiteraard voorbij. 

Specials

Ajax is heel licht favoriet voor de ontmoeting met Dinamo Kiev

Als we de cijfers mogen geloven, dan is Ajax de favoriet in het tweeluik met Dinamo Kiev. Het verschil met de ploeg uit Oekraïne is weliswaar klein, maar met het thuisvoordeel zijn de Amsterdammers favoriet. Ten opzichte van de vorige keer in 2010 (toen Ajax als laatste Nederlandse club de voorronde van het miljardenbal overleefde) is de ploeg in elk geval wel flink veranderd. In samenwerking met Remiqz blikt FCUpdate.nl vooruit op het treffen in de Johan Cruijff ArenA.

Wedstrijden

Ajax - Dinamo Kiev (21.00 uur)

Nog twee wedstrijden is Ajax verwijderd van de Champions League. Het eerste treffen tussen Ajax en Dinamo Kiev is vanavond in de Johan Cruijff ArenA. In de thuiswedstrijd moeten de Amsterdammers een voorschot nemen op de poulefase. Domper is wel dat David Neres niet meespeelt, ook de return in Oekraïne wordt een lastig verhaal. Wie gaat de Braziliaan vervangen? Zakaria Labyad of Donny van de Beek?

Aston Villa - Brentford (20.45 uur)

Een topper in het Championship. Inzet is de gedeelde koppositie met Middlesbrough. Aston Villa en Brentford staan na drie wedstrijden op zeven punten. Boro speelde een wedstrijd meer, en heeft ook drie punten meer. Na vanavond kan ook Bolton Wanderers gedeeld de leiding pakken. Bolton ontvangt Birmingham City, dat tot dusver twee punten pakte.

Voetbal op tv

20.30 uur: Ajax - Dinamo Kiev, Veronica/Ziggo Sport Voetbal, voorbeschouwing en verslag van play-offwedstrijd

20.55 uur: Young Boys - Dinamo Zagreb, Ziggo Sport 14, live verslag van de CL-play-offwedstrijd

22.00 uur: Het ware gezicht van Chucky Lozano, FOX Sports 3, documentaire

22.30 uur: Voetbalpraat, FOX Sports 1, praatprogramma over voetbal

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen