FC Eindhoven voegt jeugdspeler Idzes toe aan de eerste selectie

21 augustus 2018, 14:59   Bijgewerkt: 21 augustus 2018, 16:23

Jay Idzes (18) is per direct toegevoegd aan het eerste elftal van FC Eindhoven. De hele voorbereding trainde de middenvelder al mee met de ploeg van David Nascimento en afgelopen vrijdag maakte hij zijn debuut in de basis tegen Jong PSV (2-1). Zijn goede prestaties worden beloond met een definitieve plek bij de hoofdmacht.

Idzes gaat zijn derde seizoen in bij FC Eindhoven. Voordat hij bij de tweede club uit de Lichtstad kwam, speelde hij in de jeugd van Mifano, PSV en VVV/Helmond Sport. Afgelopen seizoen maakte de middenvelder zijn debuut in het eerste elftal, met een invalbeurt tijdens de uitwedstrijd tegen FC Oss (inmiddels weer TOP Oss).

"De trainingsintensiteit ligt vooral hoger bij het eerste elftal en dat is even wenen", sprak de middenvelder op het clubkanaal van de Eindhovenaren. "En ik zit natuurlijk bij de grote jongens in de kleedkamer." Het eerste duel in de Jupiler League werd overigens verloren van de beloftenploeg van PSV: Jordan Teze maakte na een klein uur het winnende doelpunt.

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen