Home Nieuws BATE coach waarschuwt elftal voor Lozano na uitgebreide analyse

BATE coach waarschuwt elftal voor Lozano na uitgebreide analyse

45
0

Hirving Lozano is meer dan een onderwerp van gesprek geweest voor de coach van BATE Borisov. De Mexicaan is uitgebreid geanalyseerd door de scoutingsstaf van de Wit-Russen.

“Lozano springt er echt uit. Hij maakt deel uit van onze analyse, waarin onze spelers individuele instructies krijgen om Lozano te beteugelen”, citeert het clubkanaal van BATE Borisov hun trainer op de persconferentie. Een delegatie van BATE Borisov zag PSV zaterdag live aan het werk tegen Fortuna Sittard. Ook de (oefen)wedstrijden tegen Feyenoord, Olympiakos en Galatasaray werden onder andere bekeken.

Baha: “Ik heb ook een lang gesprek gehad met Sergei Borovsky. Hij was in 2014 coach van Shakhtyor Soligorsk, dat toen tegen PSV speelde in de Europa League. In tussentijd is er wel veel veranderd in Eindhoven.”

Dat Mark van Bommel Phillip Cocu opvolgde is een van de meest recente ontwikkelingen. Onder Van Bommel is PSV aanvallender gaan spelen, ziet ook Baha. “Van Bommel staat pas drie wedstrijden aan het roer. Nederlandse experts en media weten misschien beter hoe hij wil spelen. Maar dat PSV meer voor de aanval kiest, is met het blote oog te zien. Ik weet niet wat meer in ons voordeel is, een verdedigende ploeg zoals in de Wit-Russische competitie of een aanvallende ploeg. Het zal in ieder geval een moeilijke wedstrijd worden.”


Vorig artikel‘Ik vind PSV heel sterk maar een gelijkspelletje is een prima resultaat’
Volgend artikel‘BATE heeft meer ervaring dan wij’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in